Tapahtuman face sivulle: https://www.facebook.com/events/1540604909602995/1651711795158972/?notif_t=like&notif_id=1475438529270027

Metsoleiri onnistuneesti takanapäin!

leirilaiset

Leiriläiset ja ohjaajat yhteiskuvassa.

12 Nuorta, 10 poikaa ja kaksi tyttöä, saapuivat eripuolilta Suomea Taivalkoskelle, Jokijärvelle, seurakunnan leirikeskukselle, tutustumaan pystykorvalla linnustuksen saloihin. 12 koiranohjaajaa koirineen, Keski-Pohjanmaan Haukkuvien Lintukoirien, Oulunseudun Pystykorvakerhon ja Taivalkosken Kennelkerhon jäseniä, vahvistettuna kahdella Kuusamolaisella, olivat leiriläisten ”palveluksessa” lauantaina ja sunnuntaina metäsällä.

Perjantai iltana tutustuttiin pystykorvametsästyksen saloihin ja käytettäviin koirarotuhin yhteisessä keskustelu/”kurssi” tuokiossa, jonka onnistuneesti veti Heikki ”kirkkoherra” Niemelin. Kari ”suntio” Sarajärvi hoiteli maastoarvonnat ja ”lupapolitiikan” kohdilleen ja näin päästiin odottelemaan lauantai aamua ja metsään pääsyä.

Molempina metsäpäivinä oli yhdellä ryhmällä saalistakin metsästä tuotavana. Haukulle hiipimistä ja jopa riistalaukausta, pääsi moni kokeilemaan, linnut vain oli aran sorttisia, eikä pitkillä haukuilla ja runsailla lintuhavannoilla päästy tällä kertaa juhlimaan.

Päällimmäiseksi tunteeksi tuntui jäävän, sekä ohjaajille, että leiriläisille, tänne tullaan ensi syksynä uudelleen!

SUURENSUURET KIITOKSET Metsähallituksen eräpalveluille, Taivalkosken seurakunnalle ja ennenkaikkea maanmainiolle emännällemme!!

Petri ”pastori” Siironen